31 mars 2007

LO till Scrapbooking m,m

Hej hopp!

Här sitter jag vid datan och kämpar med illamående!:-O Jag som i hemlighet varit SÅ glad för att vi iaf sluppit magsjukan detta året ( haft typ biljarder andra sjukdomar istället) och så får jag det idag...eventuellt!Man kan ju hoppas att det ger med sig..*håller tummarna*

Här är en LO som jag skickade in i Februari till den svenska scraptidningen, till sidan med Helenes skiss. Men den verkar inte komma med, så då visar jag den här nu:-)

Ha det gott! :-)

27 mars 2007

Avslut

Jahapp, snart åker jag till jobbet och jobbar mitt sista pass på de närmsta 5 månaderna:-)
Det blev en snabb runda in och ut igen, efter min föräldraledighet som slutade 1/3. En månad lixom...Och på den har jag varit sjuk ett pass, ledig två;-D Så jag känner mig väl inte som en klippa direkt, men det blir ju så ibland. Så sen är jag ledig hela veckan för att sparka iggn på måndag med nya jobbet! Spännande!:-)

Idag skiner solen så otroligt mycket! HÄRLIGT! Innan jag går ut en sväng ska jag visa två små saker jag pysslat..

En TAG som ska hänga på en påse tjeckiska öl;-) Till en arbetskompis...



Och så ett kort till en arbetskompis som är lite smått pysselintresserad och som får ett scrappaket av mig, med det här kortet till....


23 mars 2007

Lite nytt scrap

En ny LO från mig. Denna är gjord efter en väldigt enkel skiss
som affären Stellas.se har som vårtävling. Jag har inte bestämt mig
än om jag är nöjd med den eller inte, men jag tycker hemskt mycket om
fotot på lillgubben iaf:-)


Trevlig helg på er!:-)

20 mars 2007

Scrap - gammalt & nytt

Denna scrappade jag idag. Efter en skiss på Scraphuset.

Ibland tycker jag om att scrappa utan foton. Texter och
ord är viktigt för mig och inspirerar mig minst lika myc-
ket som en bild, som i det här ex. med Kents låt; "Utan
dina andetag" som är bara SÅÅÅ bra!:)

En bra påminnelse för mig...(skrev hon och svalde glassen hehe;-)

Scrappad efter skiss på SWE. När vi träffar
Janos & Sara med familj:)

Vänskap

Igår var en vänskapens dag på något sätt. Ammi och Dino var och fikade hos oss - det var på tiden, för massa eländiga sjukdomar har ställt till det för oss mycket på sista tiden. Av henne fick jag en CD-skiva med massa bra låtar och för mig nya artister! Och så hade hon skrivit ut digitala papper från nätet och scrappat fodralet supersnyggt! Jag håller på att bearbeta henne för att hon ska börja lägga upp alster på nätet - då kommer ni att dåna, för hon är NBS (Natural Born Scrapper)

På kvällen pratade jag med Sara en stund och när jag lagt på tänkte jag på hur mycket vänskap och framför allt mina vänner betyder för mig:) Den som sa att "ensam är stark" kan inte haft såna vänner iaf:) Det späddes ju defintivt på idag då när Jimmy knackade mig på axeln vid lunchtid och hade ett blomsterbud i handen:-O

Då hade snälla, söta Janos och Sara skickat 30 tulpaner i alla möjliga fina färger som grattis till mitt nya jobb ja! Som Passkontrollant på flygplatsen här i stan. TACK söta snälla ni! (Och tack snälla söta fabror Polisen som ville anställa mig haha;-))


PS: Ska förtydliga att Jimmy inte hade självaste blomsterbudet i handen haha utan ett stort blomsterpaket FRÅN ett blomsterbud;-)

19 mars 2007

Pics från helgen!

*Fniss* Ännu en gullig min av W!

Alltid lika kul på Mackedonkan! Här med farbror Robin.
Whilliam med sin söta faster Lois!

Vår lilla älskling har börjat gå! Mer än 20 steg i ett svep har han
tagit. Han är 10,5 månad. Här i köket hos Robin & Lois.

Strike a (Dreggel-) Pose!

Lilla familjen!:)

SÅ fräscha färger på blommorna och bradsen så jag var
tvungen att köpa dem på FORMAT.

18 mars 2007

Göteborg i helgen!

Mina pappersfynd från FORMAT!


Hoppas du haft en lika mysig helg som vi haft!:-) I fredags åkte vi från strålande solsken, gula krokusar och i vårkläder till ösregn, isande blåst och istappar...hehe, nä inte riktigt så illa; glm istapparna i alla fall! :-O På fredag kväll bjöd min eminenta svägerska på supersmarrig indisk kycklinggryta. Jag blev ruskigt sugen att börja testa lite annat än "falukorv+makaroner-" kryddning, "pannkaks"-mix & Pommes haha;-) Tack för inspirationen, som vi scrappare brukar säga, Lois!

På lördagen knatade Whilliam upp halv sju....Jacquline hade sovmorgon till 7.00. Ska jag vara ärlig minns jag inte hur vi lyckades hålla dem tysta i lite drygt en timme, innan stackars Robin och Lois fick känna på det hårda livet som småbarnsförälder och snällt gå upp strax efter tuppen. HAVE mercy, snälla barnen!! Min käre make kan inte låta bli att glädjas var gång som vi hinner väcka barnen, för att vi kanske ska iväg nånstans, och de sitter och gnuggar sig i ögonen och är trötta. Detta händer i och för sig kanske 3 ggr per år, så den lilla glädjen kan han väl få ha?;) *fniss*

Vi drog till stora staden; GBG City, där vi äntrade NK och framför allt FORMAT - en härlig scrapbookingaffär, där ömma modern höll till i ca en..*host* halvtimme..(För alla känsliga läsare, som minns vilket väder vi hade, så mutades eventuella icke scrap intresserade såsom män och barn med McDonalds under tiden:)

Därefter gick jag och shoppade loss barnkläder på Lindex till kottarna. Här hemma handlar jag inte så ofta där, men det fanns en hel del som inte finns här i lilla Nyköping. Så strumpor, badkläder och tröja till Lilla gumman. Två bodys, ett par jeans & strumpor till Willman.. (En av våra kompisars barn säger just så till Whilliam; "Whillman"...det är så gulligt tycker jag:) Jacquline har äntligen slutat kalla Whilliam för "Ian"!! Haha, jag har hela tiden sett han från serien "Beverly Hills" framför mig och ryst;) Men nu säger hon faktiskt "Whilliam".

Tja sidospår det där...väl i Haga skulle vi (och halva övriga GBG) fika, så det slutade med att vi köpte hem nymalt kaffe & ybergoda bakverk och smaskade på hemma i deras mysiga soffa! Whilliam inledde med bravur och välte ut en cappucino över hela bordet, som tur var klarade fingrarna sig (Förlåt Robin & Lois!;) Och Jacquline satt i sin nyinköpta, röda baddräkt och skvätte grädde och kladdkaka överallt*fniss*

På kvällen blev vi bjudna på fläskfile. När vi satt i köket och drack lite vin innan maten, frågade jag Lois om det blev bättre om man stekte filén i en plastpåse,i ugnen. Hon förklarade alla fördelar med det och jag tänkte "Toppen! Det ska jag prova nästa ggn"....Som TUR var förtydligade hon att det är en "STEKpåse" - inte en plastpåse! Jag ser framför mig hur jag skulle stått som ett frågetecken framför ugnen och undrat var påsen i hela friden tagit vägen under stektidens gång *skrämmande:-)*

James Bond "Casino Royale" kollade vi på sen. Hyfsat bra! Sen var det natti och efter ytterligare en liten utflykt på söndagen for vi hem! Trötta, men som alltid när man gör nåt utöver det vanliga mentalt och intellektuellt tillfredställd:)

Gonatt kära ni! Och tusen tack för era söta komments här på min blogg!
Här ovan ser ni bilder från resan!

15 mars 2007

Min senaste LO, om Jacquline, som heter "Fri som en fågel".
Detta kortet är taget 2006, i Kvarsebo, när vi gjorde en liten
utflykt dit och kollade på båtar med Dino och Ammi. Denna LO
är till en utmaning på Papirgleder.no och jag har "liftat" Vibeke S.

Tack för titten! NU måste jag hoppa i bingen!:)....................ska bara hänga upp en tvätt först! Sov sött alla:-)
Till Cybercropen på Scrappiz. (Cybercrop, för er som inte vet
är en online-scraptävling kan man säga)
Lilla gumman och jag kramas!:-)
En nyligen gjord LO, om Whilliam!<3 style="margin: 0px auto 10px; display: block; text-align: center; cursor: pointer;" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjbPt7GqwdEYzT0tE7u9KYNuHfhWpcAXaK9_qvWA7dNh83lq849JkZK7HY57cQAU1tzyYTMd0imGIVDDv9rvVZEoGHXhJ4eRKK1G5il73mf9XDiU9lhc788qvG8EjADwhV2-uJZ4uHND-I/s200/Grow+to+Blossom.JPG" alt="" id="BLOGGER_PHOTO_ID_5042274209484874018" border="0"> Denna blev publicerad i Basic Greys gallery!:-)
Den här har jag skrivit ut de mönstrade papprena på vitt vitt A4-de är egentligen digitala scrappapper.


Efter en skissutmaning på SWE bloggen. Litet sammandragfrån vår 14-dagars semester resa till Kreta, när Jacquline låg i magen.

Liftat Knasbanan/Fiffi. Blev jätteglad när denna publicerades på SWE bloggen. (Särskilt som allas våran lilla konstnärinna hade "bättrat" på den ena smula med vit färg i ena hörnet...så då fick jag rita dit lite extra stjärnor...och det blev verkligen snyggare:-D)

14 mars 2007

Premiärinlägg!!

Jag har äntligen blivit med BLOGG! Det är svåårt att undgå att bli påverkad att man inte bör ha en blogg, när man som jag läser minst 10 olika andra bloggar varje dag ( Jag veet!..... Men när jag börjar jobba mera, kommer jag inte att ha tid till det;) ) Så nu en galen kväll, när klockan är alldeles för mycket (som vanligt) maken (som heter Jimmy) och de ömma barnen, Jacquline & Whilliam sover, så klickade jag mig hit till Blogger.com och simsalabim! Så var det gjort! Och det känns kul:)

Mina avsikter med denna är att mina nära och kära ute i landet ska kunna kika in, kolla in lite roliga saker barnen sagt (eller mannen gjort;D) lite kort och lite skapade verk från lilla moi! *Kram på er*