29 april 2007

Härliga helg! :-)

Jacquline fick hög feber i fredags, när vi var hos ett annat par och käkade middag. Och på lördagmorgonen fick Whilliam spysjuka! Så det har varit high life här, fast inte på det sätt man vill :-) Well, well, det är inte så mycket att göra åt..Men igår kväll sov de väldigt bra iaf, så då hann jag pyssla lite till Cybercropen på Scrappiz.se:



Ovanstående LO handlar om en kväll när jag hade ammat Whilliam i vår säng. Jag gick och borstade tänderna lite snabbt, och när jag kom tillbaka satt Whilliam och hade nåt i handen och munnen, som jag inte såg vad det var...När jag kom närmre såg jag att han smaskade ljudligt på en chokladbit han hittat i sängen :-O haha...(Jag skyller allt på maken;-) Behöver jag säga att han var helnöjd!:-)



Denna var superrolig att göra och jag känner mig nöjd med den. Man skulle använda sig av minst 7 mönstrade papper :-)

Jacquline fick sina första, egna "klackeskor" igår av farmor. Ett par vita sandaler med en guldfjäril och guldpärlor på. Hon blev superlycklig och har haft på sig dem hela tiden - med undantag av när hon sov iaf:-) Dessutom har hon ju en hiskelig hosta som tar andan ur henne lite nu och då, och igår när hon hade satt på sig skorna började hon hosta...Så sa hon " Jag måste hålla för munnen, så jag inte hostar på skorna.....då blir dem smutsiga!" :-) Det var så sött, tyckte vi!

DT - Scrap

Har scrappat några DT-LO:s, men inte visat dem än, så det passar jag på och gör nu då:-)








Den sista "Tillsammans" är jag jättenöjd med! Det andra paketet (SOm jag gjort de 2 översta LO:sarna med) innehöll papper som jag inte skulle köpt själv, det gör visserligen DT-skapet till en rolig utmaning för sig själv, det svåra är väl bara då att känna sig 100% nöjd med LO:n. Men Den bruna skulle jag kunnat "plocka" ihop själv, så tack, Rosraio, på Papp&Scrap som skickat detta till mig, och där även allt material finns i hennes shop!

24 april 2007

Joooo...jag lever fortfarande;-)

..även om det har varit väldigt tyst från min sida, men det beror på jobbet såklart! Jättekul & inspirerande - men energin är ju totalt slut på kvällen, när man hunnit vara med små älsklingarna också:-)

De har fått en ny "hobby" nu....De älskar att köra runt varandra i denna lilla rosa dockvagnen och det är verkligen SUPERgulligt när de kör runt varandra i hela huset och sen skrattar tillsammans<3

Dessa härliga bilder på Jacquline får avsluta kvällens inlägg:



Ha en fortsatt trevlig vecka på er!:-)

13 april 2007

Nytt scrap:-)

Efter en sketch på www.pencillin.com:






Whaa egentligen skulle jag lagt mig för en timme sen, men har scrappat istället (Fyfy!;-) LO:n och kortet är resultatet!:-) Det är ju så svårt att sluta, för det är så kuuul!!:-) Men nu så - gonatt!

Till en vän som förlovat sig:-)



Ny LO..

Yippie! Fredag och vi fick ha halvdag idag....gott mos!:-) Så nu fick jag sitta en stund här vid datan med en kopp kaffe som sällis, så då passar jag på att lägga upp en ny LO som jag gjorde på en timme igår..OCH för er som är scrapintresserade så langar jag oxå upp några av mina bidrag till den stora Scrapbooking mm tävlingen, som nu är avgjord, men eftersom jag inte hamnade på prispallen (förståeligt nog hihi) så visar jag dem nu:-) Här är vi inte hemliga särskilt länge av oss;-)

Den jag gjorde igår.."Jacquline på Råby Strand 2005"
Årstids- LO:n... jag är inte toppennöjd med denna, det var
den sista jag gjorde, så det känns som energin runnit ur en lite:-)

Trend- LO....Svartvitt, blommor, "barock"-former och
mönster trodde jag på...

Favorit-teknik: SY så klart och DOODLING ( rita snirkligt
för er som inte vet)...Detta är min man när han är liten.
Jag scannade in ett litet gammalt foto av honom, framkall-
ade igen i denna storleken..

"Min bästa LO", skulle man ju skicka in också.
Det fick bli denna...den är jag nöjd med.

Den kreativa LO:n är den som är nedan här i nåt inlägg som heter "A woman", jag får se när jag lägger upp de återstående 2 eller 3, vilket det nu är.

Ha en trevlig helg alla!

09 april 2007

Helgen som varit...

Måndag em. Känns som söndag eftersom man är ledig, men det är skönt med en extra ledig SNÖIG dag! 20 cm minst har kommit under natten, så det var väldigt surrealistiskt att titta ut idag:-)

Sara var här med de två minsta barnen från fredag till söndag. Vi har varit på stan, käkat gott och bara tagit det lugnt! Haft jättemysigt!:-)

Några turer till lekparken blev det såklart och Whilliam diggade det stenmycket - att sitta och sila (Och smaka;-)) sand i händerna....

Små diskpojkar...

Lilla Whilliam i sitt esse..


Jq åker rutschbana i bakgrunden. Hon och Noa leker otroligt
bra ihop, så det var riktigt roligt!

Krambild!:-)

Ha en trevlig vecka!! Kram till alla kära som läser här..!

Lite scrapeliscrap!

Ett av mina bidrag till den "stora" Scrapbooking mm- tävlingen:-)

Till Scraphusets April tävling...Med underbara "Love Struck" det-
aljer....

08 april 2007

Publicerad:-)



Halloj! Är så kanonglad för Scrappin Trends Ezine har mailat att de vill publicera denna Altered "Love notes Boxen" i sitt kommande Maj/Juni nummer:-)

05 april 2007

Liite scrap har jag hunnit med iaf:-)

Oj va tiden rusar och energin är helt väck när jag kommer hem nu på dagarna...Förståeligt nog:-)
Men jag har hunnit pilla ihop en finare sida till utsidan av ett helt ordinärt kollegieblock, som jag har på utbildningen..


03 april 2007

Vår- LO

En nätbutik har tävling med Vår-tema, som jag scrappat till. Jag valde att göra en LO om förra våren, då Whilliam kom till oss och våra roller i familjen ändrades om en smula..Jacquline blev storasyster och vi hade helt "plöstligt" - haha- två underbara barn:-)

Men lite trist nog såg jag sen att priset på tävlingen skulle lottas ut(!) Känns som "jaha, varför då??" plus att scraptiden gick ut i söndagskväll, men det kan inte ha kommit in så många bidrag för de förlängde tiden på tävlingen..men det känns ju trist för oss som faktiskt har skickat in..Dem LO:sarna kanske inte var tillräckligt bra;-) hihi..Jaja, spelar roll.. Här är LO:n iaf:

Underbar trädgårdsdag!

I söndags var det så fint väder ute, solen sken och det blåste inget. Så hela la familia var ute i trädgården, i princip hela dagen! Det var verkligen underbart! Vi planterade massa blommor, klippte häcken, eldade riset och målade utemöblerna:-)


Jacquline körde runt lillebror på bilen:-)


Båda hjälpte till att plantera penseér....nåväl, på sitt egna lilla vis:-)


Att få använda "sakken" eller "klippen" (så säger Jq om sax.) är
något som hon tycker om.



Whilliam njöt av att sitta på ett jordigt bord;-) och plantera med mamma...




...men man kan ju inte klandra honom för att det verkade mycket
coolare att få va med de stora pojkarna och elda:-D

Så, ett litet smakprov på uteplatsen på baksidan...




...och så här blev det med blommorna vid dörren.