27 maj 2007

Gonatt-svammel

Åh måste gå och lägga mig, men känner att jag gärna vill tacka först och främst för ALLAS gulliga kommentarer här på bloggen....det värmer ända in i hjärteroten!!<3 :-)

Dessutom har jag lite nytt scrap att bjuda på..Whilliams dagis ville att man skulle sätta foton på en kartongsida i lettersize, för att de ska kunna kika på den vid tillfällen det behövs med barnet..Så då gjorde jag den så här:

Här är framsidan:




Kolla vilken ursöt flicka som bor hemma hos oss ( i sin nya rosa finklänning...gissa om hon har på sig den hela tiden;-))






Sov sött och dröm rosenrött allihop!:-D

21 maj 2007

Gamla ouppladdade LO:s!

Har en bunt LO:s som jag inte lagt upp nånstans innan..



Denna titeln har jag sett på en del amerikanska LO:s "The biggest gift comes in the smallest packages" (typ) och det tycker jag är så vackert sagt..Jag skickade denna till den svenska scraptidningen, därav min försvensking av titeln, men....yea, U know;-) Därför lägger jag upp den här nu:-)



En liten rolig sak för mig, är att dessa 3 LO:sarna har jag fått ett mail av UK Scrapbook Magazine att de är intresserade av att publicera i sinom framtid. Men det vet man ju inte säkert förräns tidningen går i tryck, hursom var det kul att få lite positiv feedback iaf..

Länge sen...

...sist såg jag nu vid inloggningen! Tiden flyger iväg verkligen. Tänkte uppdatera med lite skapat..."gammalt" och nytt!

Först ett kort jag gjort till en arbetskompis dotter. Vi fick köpa en cykelkärra av min arbetskompis mamma. Den var urfin och i jättebra skick, men när jag frågade vad hon ville ha för den, sa hon bara att hon önskade en liten peng isf för sitt barnbarns räkning. Så då gjorde jag ett litet kort till dottern och satte fast pengarna på baksidan:




Denna LO är gjord till en månadstävling på Minneskatten. Skissen var rolig eftersom man fick med en bildserie på den. Korten är från en dag i skogen..På vägen till "fika-platsen" såg vi en skalbagge på stigen, som Jq studerade noggrant. Sen satte vi oss och fika och efter en stund så bad hon Jimmy att leka apport med henne och en pinne. Jimmy kastade iväg den, och till vår förtjusning började hon krypa iväg en lång bit längs stigen som en vovve..Hon hämtade pinnen *ährm* med munnen Och kröp tillbaka och helt plöstligt stannade hon och tog pinnen i handen och sa "MEN...Skalbaggarna då?!" :-D Det lät så gulligt och roligt tyckte vi att hon helt plötsligt kom på alla som borde ligga på stigen...



Här är mitt bidrag till en utmaning på Familjelivs Scrapträsk:-) Ett vinnande bidrag dessutom;-D

13 maj 2007

Thank you, ElsieF!

På Scraputmaningen. com hade de en ElsieF-vecka för ett tag sedan. Den avslutades med att Elsie bjöd på en skiss som man fick scrappa efter..

Här är min tolkning av skissen:


Den var verkligen rolig att göra; alla fält är målade med Distresser och de alla dekos är handgjorda. Tack för titten!

Två LO:s till Papp&Scrap!

Jag fick ett stort paket av Rosario, med massa underbara Urban Lily papper och brads, band och blommor, så det var riktigt roligt att göra LO:s av det!!Tack för det, Rosario:)

Här är mina två senaste LO:s, som jag kommer att skicka till henne snart,så hon kan ha dem i sin butik i Örebro.






Tack för titten!:-)

Lite pysslat!

Här kommer en liten Random-uppladdning av både nya och lite äldre alster, som jag inte kommit mig för att posta förrän nu:) Hoppas ni har en trevlig helg, alla ni som läser här! Själv har jag fruktansvärd huvudvärk, pga allergin (Svullna slemhinnor..:-/) Men Maken är och köper medecin nu, så jag hoppas det ska bli bättre snart:)

Denna var också ett bidrag till Scrapbooking mm:s tävling "foto i fokus"..om en underbar dag jag aldrig kommer att glömma:




Mitt första kort, som DT hos bloggen "Kort i fokus":

07 maj 2007

Mysdag!

Igår var det så underbart väder, så vi kilade ut i skogen här bakom och hade med oss lite saft och bullar! Satt i vårsolen och njöt av värmen, fika, tallbarr och mossa:-)


"Hoppla, Pålle!"




Titta vilket sött lingon som fanns i skogen!;-)






Saft är gott att dricka i det fria!



Jacquline "tröstar" lillebror, genom att klappa honom på huvudet..:-)



Alla stenar skulle hoppas från, så klart!:-)

WOW!Jag vann!:-)

Det är helt otroligt, men jag har vunnit min första tävling inom Scrapbooking!!:-D
Och inte "var som helst" heller utan på SWE Scrapbook- bloggen och bara det känns superkul!:-)

Här nedan är mitt bidrag till tävlingen som gick ut på att man skulle använda sig av "lager på lager" och ha egengjorda dekorationer. Så klockan, ramen, swirlarna och blommorna har jag gjort själv. Som vanligt får andra stå fotomodell - men det är ju så när man har fina bröllopsbilder, R&L!;-)

Lite uppdatering med scrap & kort:-)

Dessa 3 korten ansökte jag till inspirationsbloggen "Kort i fokus" med, till Deras DT:-)







Denna LO:n var mitt sista bidrag till Scrappiz liftstafett och jag liftade FruGrip, som har en helt annan stil än mig, men det som är skoj är ju att man kan inspirera varandra ändå:-)

06 maj 2007

Ledigt=scrap:-)

Först vill jag tacka alla söta, gulliga människor som kommenterar här på bloggen, särskilt mina alster!:-) Det värmer ska ni veta & är jätteroligt!!

Jag känner att lördag kväll är så skööön...heldag med familjen och sen scrap hela kvällen, när barnen somnat:-) Skönt för hjärnan och välbehövligt, tror jag, med tanke på att jag scrappar så "många" på samma kväll.. Ikväll har det blivit två stycken, scraplifter av TantEva och Karin på Scrappiz:




05 maj 2007

Ny DT

Jag har precis köpt på mig ett gäng distresser och lite stämplar för att kunna göra lite mera kort som omväxling. Ibland är man trött och orkar inte "klämma" ut en hel LO, då är kortmakeri perfekt:-) Jag såg att inspirationsbloggen "Kort i fokus" sökte DT (Designteam-medlemmar) och skickade in några bidrag på vinst och förlust verkligen, med tanke på min ringa erfarenhet..Och så fick jag BINGO! :-) Så nu är jag en av deras nya DT-medlemmar och det ska bli en rolig utmaning!

Trevlig helg!