29 juni 2007

Elsie F- inspirerad.....igen!;-)

Magdas Scrapbooking har en tävling just nu där man ska inpsireras av the great Elsie F!
Kraven på LO:n är att ha med knappar, band och minst en egengjord dekoration.



Min egengjorda deko är swirlsen som är efter den lilla stjärnan. Sov sött! Det ska jag göra....upp halv 7 imorse med gullungarna *Morr*;-) och jobba till halv 11...Skönt! hihi...upp imorrn igen vid 0645! Så nu ska jag också sova sött....:-)

26 juni 2007

Scrap

Lite scrappat att visa...

Denna är till en tävling på Scrapaddicted, där man skulle göra rubriken på tags, kvadrater eller nåt sånt..känns inte som min är så kreativ, men jag är nöjd med den f.ö.


Denna är till en skisstävling på Easer. Det lilla kuvertet innehåller dold journaling..ett brev till min syster;-)


Den här var till Scrapträskets utmaning denna vecka, där jag kom på 3:e plats:-)


Tack alla ni som besöker min blogg och kikar, och lämnar fina små avtryck!<3

Utmanad...

Blev utmanad av Lotta!:-)

REGLER:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir “tagna” ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit “tagna” och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag hatar att ta i blött papper! (Ja jag vet att det är knäppt, jag har lyckats vänja mig liiite mer nu vid andra(!) barnet, men får ff rysningar...)

2. Jag lyssnar sönder alla bra låtar. Hittar jag en kan jag lyssna på den lätt 20 ggr på en dag...för att sen hitta en annan..

3. Jag har fått en dikt publicerad i en utgiven diktbok.

4. Jag älskar Kent, har alla deras skivor (och ja, lyssnat sönder ett antal låtar..) men aldrig gått på en konsert med dem, vilket borde vara lätt med tanke på att de håller en om året typ, i Sverige!

5. Jag älskar att lukta på de människor jag älskar mest!

6. Jag har tydligen kass godissmak, enligt de flesta andra..Plockar jag ihop en påse, får jag lätt ha 85% för mig själv hehe...

Jag utamanar Anzan,Carina, Cattis, Annika5064 & Cheri!

25 juni 2007

Pysselpassion

Jag sökte till ett DT hos Pysselpassion, i Norrköping. Idag returnerade dem LO:sarna, och jag antar att jag inte är aktuell, eftersom det inte stod något om det i paketet. Här nedanför ser ni LO:sarna. Man skulle göra en som beskrev sig själv, och scrappa i sin "favvostil"/ med favoritsaker...och så en efter en skiss..

Måste säga att jag blev glatt överraskad dock, för i paketet hade de skickat med två fina papper som gåva! Det var en fin gest:-)





Ha en trevlig kväll i sommarvärmen!:-)

23 juni 2007

Blåsa bubblor...

...Är ju fantastiskt roligt när man är barn!! En dag var vi ute i en lekpark och hade köpt med oss blåsbubblor som Jacquline och hennes bästa kompis Dino blåste..Jacquline har dock ett litet roligt sätt att blåsa bubblor på, för hon "blåser" mellan tänderna och det går ju sisådär då, som ni förstår..hihi, men hon tycker det är superkul ändå!
Scrappade några foton från det tillfället och blev glad över att få den publicerad på SWE Scrapbook http://swescrapbook.blogg.se/. Bubblorna på LO:n har jag klippt ut efter att ha målat dem med Distress Ink.

17 juni 2007

Alla bebissugna.....

....tittar bort nu! Här är Whilliam ca 1 minut gammal! Fantastiskt,va?! :-)

13 juni 2007

Elsie F- inspirerad

Gjorde en LO till Magdas Scrapbookings ElsieF-tävling. Men sen kom jag på att jag "glömt" knappar, som skulle va med, så jag gör kanske en annan om jag hinner..Så då lägger jag upp den här istället:-)

10 juni 2007

Scrap

Jag såg en vacker dikt som är skriven av en kvinna som heter Lena M Jansson. Först funderade jag då på att scrappa en av mina egna dikter, men den hade fastnat i min skalle, och jag såg framför mig hur jag ville att hela LO:n skulle vara uppbyggd, så jag kände att allt annat blev bara fel...
Här är LO:n:



Och så här lyder dikten:

Vita drömmar


Lockande sveps jag in
I en sky av vita drömmar
Blundar, doftar
Känner
Närhetens vilande behag
Ser dina vita vingar
Hör dina ljumma andetag
Smakar din doftande källa
Allt i förenlighetens välbehag
Jag lever idag
Min puls slår i takt med vindens
smekande
Böljande slag
Livsnerven pulserar
Lovar i stunden en ny dag.

Gå gärna in i hennes blogg och kika på flera av hennes dikter. (http://lenjangel.webblogg.se/kloka_ord_tankar_dikter.html)

Tack för inspirationen! Och tack för titten!:-)

08 juni 2007

DT-scrap

Lite DT- scrappat..Urfina grejer fick jag hemskickat så det har varit riktigt roligt att scrappa...

Använt mig av 3D-kuddar och skurit ut swirls från ett papper..



Här är en bild som inte är så bra i kvalitée men jag gillar händelsen, så mycket..
Whilliam satt och plnaterade blommor med mig, och efter en stund drog maken och grannen igång en brasa på deras tomt, för att elda ris...Gissa vem som satt och tittade längtande bort mot den häftiga brasan, jämfört med mammas penseér?!;-D

07 juni 2007

Scrapjacked/USA

Det finns en amerikansk sida som gör sk Scrapjacked på olika begåvade scrappare. Sen lägger de upp sina LO:s och personen som är "Jackad" och så ska man inspireras av den personens LO. Så jag blev riktigt inspirerad till denna LO, och använde mig då av material från PAPP&SCRAP, där jag är DT. Allt material finns i Rosarios fina shop! TAck för titten!


06 juni 2007

Nytt pyssel

Eftersom jag vann förra omgången i Scrapträskets (På Familjeliv) utmaning så valde jag att vi skulle Scraplifta den här LO:n i den här omgången:



Att lifta någon betyder att man inspireras av LO:n....kanske färger, upplägg nån detalj etc och jag inspirerades av upplägget, så här är min tolkning av den:



Rubriken är "Se sentir femme" som betyder "att känna sig som en kvinna"..De som känner mig väl vet att jag älskar smink och sånt, så det kändes roligt att scrappa ett riktigt ego-foto hahaha..