29 september 2007

"Varför"??

Ett ord i veckan på SWE Scrapbook. Denna vecka är ordet "Varför". Det är ju då givet att scrappa om sin 3,5 åring *S* Jag älskar detta fotot på min lilla fialoppa! Trevlig helg på er!

25 september 2007

Stars in my life

Hej hopp! Tack så hemskt mycket kära ni som kommenterar här i bloggen och peppade mig när jag verkligen behövde det:-) Värmer sååååå mycket!!TACK!:-D

Idag blir det en lååång bildserie att lägga upp. Jag har scrappat 2 minialbum och några nya LO:s att visa. Häng på vetja!

SWE:s månadstema är "accessoarer"..Det är något som de flesta tjejer är tokiga i skulle jag tro - jag är det iaf! Här är min LO om det:


Jag scrappade ett minialbum till SWE Scrapbook. Temat var "stjärnor"! Så jag valde att skära ut 4 stjärnor i kartong och scrappa dem om min lilla söta familj:-)

Framsidan:

2:a stjärnan om Whilliam:

3:e sidan om Jacquline:

och sista men inte minsta om söta maken;-) :


Min DT-mamma Rosario skickade ett stort paket med papper och dekos! Temat på hennes affärsblogg denna månad är just minialbum! Så jag valde att göra ett album till Jacquline av de vilda papprena från LUCY. Det var roligt att skapa av dem, papper som är rätt färgstarka, och mest av allt är jag glad över att Jq verkligen blev glad av att läsa minialbumet om sig själv<3 onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi2EdIz1VW4d2hRO-b1sl45mxWU4Ut2B21-84Xp4P9S5ikifczNqeNkIykV2Prv9WTyeTSO9wt3KeM0wI8io8PVD9zDH-xKyK9gWMuDlI0rJYwgkWWrE8iLNXAlPQlGBs7UKQg9fxzg3Aw/s1600-h/Mini+album+JQ+PoS.JPG">2:a sidan med ett ursött kort på Jq som 2,5 månaders bebis * minns**

Bara en dag gammal i pappas trygga famn. De sa redan på BB "pappas flicka" om henne:-)

Vår lilla prinsessa:-)

Och så har vi baksidan:

Tack för titten!!:-) Glöm inte att tända ljus på kvällarna nu, så ni blir påminda om varför det faktiskt är liiite mysigt att hösten kommit*s*

21 september 2007

One little word "Perfect"

På en amerikansk blog som heter "one little word" skulle man inspireras och scrappa om ordet "perfect". Jag valde då detta kort på lille W, som jag scrappat en ggn tidigare, men jag älskar det lika mycket ännu! Kommer säkert att använda det fler ggr *s*

Såå skönt att bara skapa för sin egen skull idag. Jag älskar mina uppdrag och vill inte vara utan dem, men ibland känner jag mig så "dålig" jmfrt med alla andra som är med i teamen *hihi* och då är det lätt att scrappingen blir tråkig, för det är ju ingen tävling, utan mer inspiration....nåja, ni vet kanske va jag svamlar om;-) Här är iaf en LO som jag känner mycket för. Tack för titten! *KRAM*

20 september 2007

Pencillines sketches

Jag har ett foto på mina söta kottar, som jag tycker mycket om. De brukar nämligen sova tillsammans i den minstes spjälsäng, och tycker det är kanonmysigt. Jag fångade ett av de tillfällena på bild och har nu scrappat det fotot efter en sketch på ovannämnda blog. Tack för att du kom hit och kikade och stort tack till alla er söta som skriver uppmuntrande kommentarer! Det värmer sååå mycket:-)

17 september 2007

I början....

Var med i en utmaning på Scrapbodan. Man skulle scrappa om ämnet "I/en början"..Här har jag scrappat ett för mig urgulligt kort på lilla gumman, på en av sina första cykelturer på väg ut i vida världen;-)Tack för titten!

16 september 2007

utmanad

Blivit utmanad för ett tag sedan av Anzan.

REGLER: Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på deras bloggar, så dom vet att dom har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg.

* Jag avskyr att ta i och känna lukten av blött hushållspapper! Det har tagit lång tid att inse fördelarna med pappret, trots att jag haft småbarn i 4 år snart haha

* Coca-cola-oman! That's me!...

*..och KAFFE! Måste för mamma själen:-)

* Shoppar alldeles för mycket scrapsaker! Beror på att lönen ökat, men tiden har ju minskat, så mitt förråd är rätt knökat hihi..

* Klipper mig för sällan med tanke på hur långt hår jag har...typ två ggr/år *skäms*

* Är en gottegris, enligt mina vänner, arbetskompisar, mamma och pappa *fniss* ja typ alla som känner mig..

* är ruskigt mörkrädd! Inte om jag går på stan klockan 3 en natt, men i en mörk stor skog skulle jag inte gå ens för en miljon ;-)

* Är blyg men ingen tror det, utan får ett vantroget uttryck i ansiktet, när jag säger det. Det beror på att jag verkligen tvingar mig själv att inte tillåta mig själv att vara så blyg....och det verkar ju funka;-D

Ha det gott denna sega söndag! Kram till alla nära och kära som läser här!

09 september 2007

Mina älskade kottar<3

Stellas.se hade en tävling som gick ut på att man skulle använda sig av vitt/svart/bruna nyanser+en valfri nyans till...Jag blev superinspirerad av dels korten och en fin skiss, så denna gjorde jag på en timme! Och jag är så glad för slutresultatet, jag gillar korten sååå mycket!

Inspireras av.....

...en servett var utmaningen på SWE Scrapbook. Servetten hade färgerna vit, petrolblå, ljusblå, olivgrön, brun och lime! Det var lite klurigt först att få till det, men jag är nöjd med slutresultatet:-)
Fotot är taget av mig i Venedig och bildbehandlat. Jag vill mer än gärna åka dit nån gång! En underbar stad, eller hur Ammi?;-)


Tack för att du kikade in <===Kram===>

05 september 2007

Scrapping scrapping...:-D

Ledig skön dag, med underbart höstväder..Har gjort två LO:s som visas på SWE nu så då kan jag lägga upp dem här oxå:


Denna var till en skissutmaning. Helene gör ju så underbart roliga skisser, men jag är liite tveksam till resultatet av min tolkning. Tycker den är lite rörig på datan, men men...

Nästa är till SWEs hemlisprojekt! Denna vecka handlade det om ens familj. Hur många man är osv..



Hej hopp! Tack för titten<3

02 september 2007

Hmmm...

...lite confused över utseendet på bloggen (därav den ständiga ändringen;-)) livet i allmänhet (är det så här komplicerat??) och en "ny" LO att visa...Jag scrappar aldrig i orange - därför gjorde jag det nu och är nöjd faktiskt! Till SWE :s "ett ord i veckan" där det denna ggn var ordet "vacker".
Tack för besöket, kram!

01 september 2007

SWE "Hemlisar" No 2

Jag hann inte göra nåt bidrag till andra omgången, då det skulle vara inlämnat så jag gjorde det igår kväll när jag kom hem från jobbet och led av grav scrapabstinens!;-)
Temat var "Så här ser jag ut" och här är min tolkning;


Tanken var att man skulle ha med ett tecknat självporträtt, men det kändes inte som nåt för mig att ge mig på halv tolv på natten, så det fick bli lite utdrag ur mitt utseende istället haha..

Mm LEDIG lördag!! För första ggn på jättelänge känns det som! Och så är det Cybercrop på Scrappiz till råga på allt, så då har jag fritidsproblemen lösta också;-D
Ha en underbar dag ni alla!<3