30 maj 2009

Lördagsbabbel

Fler än jag som får sitta instängda på jobbet när det är solsken och 25 grader utanför?*snyft* ;)
Nädå, jag klagar inte nämnvärt, egentligen, så skönt att äntligen ha ett jobb och få en heltidslön!!!*dreglar och tänker på alla scrapsaker jag kan köpa* Dessutom är det inte alls tokigt här, som idag till ex har jag kunnat tillbringa en timme i gymmet, på betald arbetstid, då fysträning ingår i vårt avtal.

Hittade en "gammal" LO jag gjorde till SWE Scrapbook- bloggen, tidigare när vi körde "ett ord i veckan" där...Ordet var önskan och jag gjorde en sida i storleken "halv LO" hihi...vet inte exakt vad det heter..
Kommer kanske att uppdatera bloggen igen senare idag eller imorgon, med två tävlingsbidrag till olika skisstävlingar, beroende på när de bloggar dem i sin tur.



Hoppas på en trevlig helg för er alla! Och tack för att ni kika hit och är så snälla och kommenterar!!<3

23 maj 2009

Vidgade vyer

Visst håller ni väl med om att livet är spännande och bjuder på oväntade saker - ibland bra och ibland mindre bra, förstås...Men en av de bra sakerna som mitt liv har innehållit sista tiden är resor!
Jag har under många år velat resa mera men det har inte blivit så helt enkelt. Däremot det senaste halvåret har jag hunnit vara både i Portugal, Spanien och Italien mer än en gång..Känns väldigt roligt faktiskt och det gör oxå att man känner sig tillfreds med att vara hemma *ss*Det här kortet har min pojkvän tagit på mig, i en underbar liten liten fiskeby i södra Portugal - den 20 oktober förra året!- och som ni ser så var det runt 20 grader den dagen..:)
Magdas scrapbooking har ju en skisstävling i Maj månad. En väldigt enkel skiss, men som var rolig att skapa efter, här är mitt bidrag:



Trevlig helg på er allihopa!!!!

11 maj 2009

Vintage till Allt om scrap

Det pågår en CC på Allt om Scraps trevliga forum..Det jag gillar med den är att den pågår nästan 1,5 vecka, så man har lite tid på sig:-) Jag gjorde ett bidrag till vintage-tävlingen där..Man skulle scrappa vintage i brunt, vitt och valfri övrig färg, då jag valde rosa.
Jag älskar verkligen det här kortet som min duktiga pojkvän tagit på min dotter! Puss på honom och henne som gör det så lätt för mig att scrappa*ss*
Och tack för att du tog dig tid att kika förbi!
Ha en finfin dag!



05 maj 2009

Hej igen;D

Kommer tillbaka igen till detta trygga ställe...hade gjort en ny hemsida men glömt lösenordet dit*blond* så istället för att starta en 3:e blogg väljer jag att starta upp den här igen:-)

Så välkommen hit!! Och tack för att du kikade in!

Denna sidan gjorde jag efter en skiss av Rimna, till en skisstävling, men hann inte skicka in. Det är min son och min sambo på denna tillsammans. Eftersom han inte förstår svenska så bra, valde jag att skriva journaling på engelska:


Hade egentligen tänkt skicka denna till Scrapbooking m.m men som så många andra gånger, iddes jag inte i slutänden:/



Denna gjorde jag på uppdrag till SWE Scrapbook. Pappret är doodlat med svart tuschpenna.

Och till sist en som jag inte är så jättenöjd med kanske, men jag tycker om fotot väldigt mycket....Oxå till SWE..