28 september 2009

God kväll!

Nu var det ett tag sen jag bloggade, och har en hel del att visa;)
(Jag är egentligen supersur på Blogger *hihi* och har lust att köra en skruvmejsel i skärmen, för det har tagit cirka en timme att få det här inlägget någorlunda rätt, för Blogger mixar texter och bilder huller om buller :((( Nu duger det iaf även om det inte är världens snyggaste inlägg....)

SWE-bloggen kör ju så det ryker, men otroligt roliga och inspirerande utmaningar! Tro mig, jag har svårt att välja vilka jag ska hoppa på, eftersom alla är roliga:) Här kommer några av de LO:s jag skapat dit:

Denna LO, med ett icke-perfekt foto visserligen, är taget i Italien, när jag och min pojkvän spenderade en dag där för att flyga vidare till Portugal. Drack bl.a. Sangria haha...Så det fick bli en LO av detta minne, med den lilla knorren att använda inte mindre än 20(!) spillbitspapper. Helene (webmoster) är så duktig på att hitta på kluriga utmaningar just med det här temat; att faktiskt använda sitt material och inte bara köpa nytt hela tiden:




















En annan under samma tema, men att använda sina
"gamla" blommor och hotta upp dem:



















Jag sprayade Glimmer Mist på en del av dem,
blingade och klippte och stämplade...Jättekul!

Att känna sig lycklig och glad är väl underbart, va? ;) Olika
saker gör olika människor glada, men något som jag tror alla
människor mår bra av är KÄRLEK:




















Min sista LO i detta inlägg är med bilder från en
svunnen tid -sommaren! hihi...Underbar semester
i Portugal hade vi, hela familjen. Skissen står Webmosterhelene för:



















Tack ni som orkade/ville kika ända hit i detta mastodontinlägg!
Nu blir det fortsatt slöhet i soffan, med en film, tror jag.

Ha det gott! Kram!

17 september 2009

Bloggparty

Jag fick inspiration att skapa denna LO:n till Bloggpartyt av utmaningen hos Kristina(http://kristinasrum.blogspot.com/) Man skulle lifta en av hennes LO:s, så då valde jag den här:

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjSGmF7d4T6PWIzno1Nheby42z4xTRBuQLkvFICW0drqGVdR8OwByeoPx-6U-n4egWPX1UkyAdAq0SK_G1tROJ1dBsHfxcATJnvQBaWTytt-HJfJah-YBFDyGfKiGbBhySv4EfWdf4H3ig/s1600-h/min+mamma.JPG

Man skulle använda sig av akrylfärg (som ni ser är jag inne i en sån period just nu;), rubons och öljetter! Jag använde rubons på fotot och blev inspirerad av Joggemia att använda öljetter på blommorna:




Så viktigt, men så svårt ibland att leva i nuet, att fånga sina tankar och vända dem till positiva om det behövs. Livet är kort, det är här och nu, det var vad jag behövde påminna mig om med den här sidan!

Ha en fin dag - och tänk positivt;)

07 september 2009

Mera party

Har gjort ytterligare en sida till en utmaning på blogg-partyt. Hakade på Pyssel-Petras utmaning att använda sig av Spray mist och ha med ett hjärta på LO:n.

Jag gjorde en hjärtmall, som jag la över ena sidan, innan jag duschade pappret med svart Glimmer mist. Därefter målade jag med akrylfärg "Lagoon" och Specialty Glaze - Gold. Lite dekos och text, så kändes sidan färdig:)
Ha en fin dag!!

04 september 2009

Blogg - party pågår!

Som en del av er säkert vet pågår det blogg-party i en hel del bloggar just nu. Det innebär att de har lagt upp utmaningar i sina bloggar, som man ska skapa efter. Jag fastnade för en utmaning som innebär att göra en LO monokromatisk - dvs i en och samma färg! Mycket utmanande, men roligt.. Jag har haft en idé i huvudet länge, sen jag såg ett underbart VITT kort av Missgoldie (http://missgoldies.blogspot.com/2009/08/cybercrop.html)

Så jag ville göra en LO i vitt:


Ett underbart kort på W och mig sen semestern i somras, som jag tycker fick fint liv i kontrast mot allt det vita:)

Nu snart, om en timme ska jag till tandläkaren. Fick tack och lov en akuttid där idag, efter ett dygn med intensiv tandvärk, men nu är jag mer rädd för eventuell spruta än själva tandvärken!! Larvigt, jag vet, men sån är jag;)

Hoppas ni får en fin helg!

ÄNTLIGEN - SWE SCRAPBOOK!!!

Nu så!! Nu har SWE Scrapbook- bloggen dragit igång på allvar igen och det känns superinspirerande och roligt, en höst full med utmaningar ligger framför oss! Kika in varje dag, för det händer alltid något nytt:)

I förrgår publicerade vi en utmaning som heter "minialbum/layout" som denna vecka går i ett speciellt färgschema. Min LO som jag gjorde ser ut så här:


Igår hade vi en teknikutmaning, vilket denna vecka innebar att man skulle skapa flera LO:sar utav en och samma skiss. Jag blev inspirerad av Joggemias skisser (--->
http://joggemia.bloggproffs.se/)
Här är skissen:

Och här är mina tolkningar:




Ha en fin dag!!! Och tack för titten!