26 oktober 2009

Hej i höstmörkret! Hoppas ni mår bra och att ni kan finna ro bland tända ljus och inomhusvärme:) Själv har jag nog kommit in i nån slags mental boa- fas i graviditeten..Ni vet, man blir så där galet aktiv och har tusen ideér om vad man ska hitta på! Jag pratade med min pojkvän om det och slutsatserna blev 2:

Jag vill flytta(check!) Jag vill måla om och möblera hela den nya lägenheten precis som jag vill ha den, allt på en gång (nja...halv-check!) Jag vill anordna Halloween-kalas för barnen (check! Håller på och pysslar frenetiskt med fladdermöss, giftgrädde och pumpor haha..) Jag vill ha superstor inflyttningsfest! (Osäkert just nu...) Jag har tusen projekt i huvudet till julen - olika pappers-pyssel, dekorationer, julklappar...you name it! (hmmm..är ju bara det att mest troligt kommer jag att vara upptagen med amning, blöjbyten och lite sömn så blir nog svårt...) Jag vill starta eget företag! (måste bara komma på med vad*fniss*)....Detta rabblade jag upp och slutsats ett var att jag inte kommer att vara sysslolös närmsta tiden iaf och slutsats två var att det kommer inte min pojkvän heller att vara, för han måste jobba mycket mer, så vi får in pengar till alla mina "projekt"!! Hahaha....Nåväl, tur för honom att jag inte kommer att genomföra allt ;) Jag vill ju vara med honom oxå *fniss*

Här är en sida som jag gjort med underbara papper från Bo Bunny Press från Pyssellyckan.
Passa på om ni vill fylla på scrapförrådet lite för denna vecka har de ett erbjudande som är mycket svårt att motstå!!
Detta foto är på W när han är drygt 8 månader gammal, lite omredigerat på skoj i PS:


Denna LO gjorde jag till Designats skisstävling. Jag ÄLSKAR fotot på mina kottar, precis innan de ska sova (när vi var på semester i Portugal, i somras) Visst ibland blir jag trött på deras busande med varandra i samband med läggningen (mest när jag själv är trött förstås*s*) men sen gör de så här kärleksfulla saker mot varandra och man bara smäääälter! Jag får ofta höra av utomstående att de blir imponerade av hur otroligt kärleksfulla mina barn är mot varandra... Det känns otroligt glädjande för mina barns skull, att de har varandra och jag hoppas det kommer att förbli.

Alright, tack för att du kikade in hit! Nu ska jag fortsätta på ett annat projekt; nämligen minialbum "2009"! Kram!

14 oktober 2009

God morgon;)

Brukar nog alltid skriva blogginlägg på kvällen, men bryter den trenden idag*s* Vaknade upp till en frostnupen natt, men med solsken..Känns som en fin dag idag.

Den här LO:n är mitt första bidrag till JP hobbys CC..Skapa efter en skiss med minst 3 foton:



















Och den här sidan gjorde jag till en utmaning på SWE Scrapbook, där inga mönstrade papper fick användas utan enbart rub-ons och cardstock mer eller mindre:



















Ha en underbar dag - det ska jag försöka ha<3