29 januari 2010

Hej mitt vinterland!

Alltså vi har galet mycket snö just nu:) Där det inte är plogat ligger det minst 70 cm -1 meter och det ser underbart ut! Jag älskar verkligen när det är massor av snö, när det är vinter! Hoppas vi får en lika soldränkt sommar sen bara....

Fotot på den här LO:n tycker jag väldigt mycket om på mig själv, fastän jag är helt osminkad;) Det är taget bara minuter efter Vicentes förlossning - ett magiskt ögonblick när graviditeten är över och man är bara glad och lycklig över att få börja lära känna en ny liten kotte.
Utmaningen på SWE Scrapbook var att man skulle scrappa med minst 6 olika mönstrade papper.







Nu ska vi åka ut till ett naturreservat och pulsa oss fram till en grillplats och grilla korv i solskenet!
Ha en fin helg!
Kram<3

16 januari 2010

Osäker

idag visar vi i teamet LO:s vi gjort över temat "Osäkerhet". Jag kände direkt att jag kunde lätt skapa en LO över detta tema*s* Som min journaling visar så tycker jag att detta är något som jag måste kämpa med ofta för att kunna hantera. Å ena sidan jättejobbigt ibland, å andra sidan är jag glad att jag kunnat identifiera detta tankemönster, för det är först då man kan göra något åt det...

Men jag tror det är många som känner igen sig, ingen känner sig ju 100% säker på alla områden i livet, så det är väl bara att kämpa på;)



Ha en trevlig helg!!

11 januari 2010

Hej och hå! Ett tag sen jag skrev i bloggen nu..Tiden går FORT vill jag lova! Har så svårt att förstå att Vicente är 5 veckor redan!
Han är en liten "peaceful" bebis som inte gör mycket väsen av sig. Ligger mest nöjd och kollar, sover eller äter*s* Och ser söt ut förstås;)
Jag gjorde en LO till SWE Scrapbook som jag inte bloggat, det var innan förlossningen, så det känns lite festligt att ha den och se tillbaka på:



Särskilt som jag nu oxå samtidigt kan visa min första LO på lilla underverket som låg där inne och skvalpade:)



Denna LO:n är till en scraplift på Scraphuset. Älskar verkligen färgerna på denna LO:n och stjärnor är en av mina favoritformer helt klart!!

Tack för att du kikade in, och framför allt stort TACK för alla söta kommentarer i förra inlägget!! Jag uppskattar det jättemycket<3<3<3